2022 рік є роком Тигра за східним календарем: події, свята, останні новини, святкування нового 2022 року.
Солити капусту за місячним календарем дуже зручно і практично. В першу чергу ви виключаєте можливість того, що весь продукт зіпсується. Тому бажано використовувати відповідні рекомендації і поради, що дозволить уникнути проблем. Про те, коли солити капусту в січні 2020 року за місячним календарем знають не багато, так як кожного року дати зміщуються.
Січень не дуже популярний місяць для засолювання капусти. Готувати даний продукт слід на основі затвердженої рецептури, що дозволить закріпити результат. Сьогодні мало хто користується місячним календарем, при цьому втрачає можливість зробити капусту більш хрусткою. Найчастіше домогосподарки намагаються робити соління восени.
Вибір днів заснований на основі ефективної практики, яка дозволила максимально правильно визначити потрібні періоди. Насправді це може бути, як зростаючий місяць, так і убуваючий (щербатий) місяць, на якість засолу впливає не цей фактор. Детальніша таблиця про те, коли солити капусту в січні 2020 року за місячним календарем з легкістю вирішує будь-які питання.
Для засолювання капусти ні в якому випадку не можна використовувати металеві ємності. Кислота, що міститься в капусті, роз’їдає метал, в результаті продукт збагачується шкідливими компонентами.
Максимально підходящим часом для засолювання є дні, коли зростаючий місяць знаходиться в знаку Тельця, Овна або Козерога. Тоді вона виходить добре просоленою і хрусткою. За великим рахунком, люди здавна використовували календар для правильного проведення робіт по господарству. Найбільш несприятливими днями є убуваючий місяць у Козерозі. Все це в сукупності є найважливішими правилами, яких потрібно чітко дотримуватися.
В даний час у кожної господині є свої секрети, якими вона користується під час приготування квашеної капусти. Далі будуть розглянуті найпоширеніші рекомендації як правильно солити капусту і що потрібно додавати. У поєднанні з додержанням місячного календаря вдасться отримати неймовірно смачний квашений продукт.
За стандартним рецептом на 5-7 кілограмів капусти досить 4-5 столових ложок солі, 15 лаврових листів, чорний перець за смаком. Також іноді додають кмин, базилік та інші трави. Все залежить від індивідуальних побажань і смаків. Інгредієнти потрібно просто перемішати в бочці.
Краще всього використовувати дерев’яні бочки або ємності для засолювання, також підійдуть скляні банки.
Засолювання капусти не дуже складний процес, просто потрібно створити оптимальні умови для її бродіння. Також не варто дуже довго витримувати продукт в бочці, так як це може негативно позначитися на готовому продукті.
Використання місячного календаря дає максимально унікальні умови для отримання соління потрібної консистенції. Ви повинні це розуміти і користуватися правильними порадами.